Ben jij ondernemend genoeg voor Volt?

VOLT geeft Delft energie, het is dé nieuwe woon- en werkplek waar de oude binnenstad zijn nieuwe lading krijgt. Nieuwe bewoners die de binnenstad van Delft verrijken en de moderne gemakken combineren met het historische karakter. Volt is een duurzaam energiezuinig gebouw met 130 vrije sector huur appartementen en een commerciële plint.

Volt onderneemt. Voel jij ook de spanning op deze nieuwe locatie? Ruik je de kansen die er op deze nieuwe plek allemaal zijn? Dan zijn wij benieuwd naar jouw plannen!

Als ondernemer sluit Volt je aan op een energieke doelgroep die direct boven je woont en in de direct omgeving leeft.

Het gebied Nieuw Delft belooft dé nieuwe hotspot te worden waar creatieve ondernemers de lading vinden voor een succesvolle business. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken met je mee als je activiteiten de woonkwaliteit voor de bewoners vergroten. We hebben ook alvast wat huiswerk gedaan. In de download vind je alle cijfers op een rijtje.

Interesse?

laat je gegevens achter en we sturen je de retail locatiescan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.